top of page

Team

Dienst Endocrinologie

Kliniekingang.png

De schildklier behoort tot het endocrien systeem van het lichaam. Indien uw huisdier een schildklierprobleem heeft, dient u dus een afspraak te maken op de dienst Endocrinologie. 

Op de dienst Endocrinologie van de Kliniek Kleine Huisdieren te Merelbeke (UGent) komt u en uw geliefde huisdier in de goede handen van professor Sylvie Daminet en haar team. De dienst Endocrinologie van de Kliniek Kleine Huisdieren te Merelbeke (UGent) neemt een unieke positie in in de behandeling van schildklierproblemen bij de hond en kat: eerst en vooral doet professor Sylvie Daminet reeds meer dan 20 jaar onderzoek naar schildklierproblemen bij onze geliefde huisdieren. Ook vandaag draagt ze in belangrijke mate bij tot de verdere kennis en de verbetering van de diagnose en behandeling van schildklierziekten bij de hond en kat.

Daarnaast is de Kliniek Kleine Huisdieren te Merelbeke (UGent) één van de weinige centra in Europa waar scintigrafisch onderzoek (belangrijk onderzoek bij schildklieraandoeningen) naar schildklierziekten bij honden en katten mogelijk is.

Hieronder kan u kort kennismaken met de dierenartsen die u zal ontmoeten tijdens uw afspraak op de dienst Endocrinologie. Klik hier voor het maken van een afspraak:

Specialisten, residents en doctoraatsstudenten

Headshot.png

Specialist Interne Geneeskunde

Voorzitter vakgroep 'Kleine Huisdieren'

Specialist Interne Geneeskunde

Doctoraatsstudent Interne Geneeskunde

Lisa_edited_edited.jpg

Dierenarts

Resident ECVIM-CA Interne Geneeskunde

Foto Ann.jpg
Elisabeth_residentInterne.JPG

Dierenarts

Resident ECVIM-CA Interne Geneeskunde

Brigid.JPG

Dierenarts

Resident ECVIM-CA Interne Geneeskunde

Tea_residentInterne_edited.jpg

Dierenarts

Resident ECVIM-CA Interne Geneeskunde

bottom of page